آموزش وردپرس (آموزش 0 تا 100 وردپرس)

دوره آموزش وردپرس ویدیویی فارسی آیا ویرایشگر جدید وردپرس از ویرایشگر کلاسیک بهتر است ؟ آیا دسته بندی های لیست شده در نوار کناری را می بینید؟ به دلیل اینکه وردپرس یکی از پر درخواست ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد اکثر وب هاستینگ ها نصب سریع و آسان را برروی هاست خود فعال کرده اند،که شما فقط با چند کلیک می توانید وردپرس را برروی هاست خود نصب کنید. نکات تکمیلی از نصب وردپرس که باید بدانیم . در این مرحله شما باید این یوزر را به دیتابیس اضافه کنید،با فعال کردن تیک All Privileges به کاربر تمامی سطح دسترسی ها را بدهید و بر روی Next Step کلیک کنید. در مرحله ی بعدی شما باید یوزری به دیتابیس خود اضافه کنید که توانایی ایجاد تغییرات در دیتابیس شما داشته باشد.توجه کنید که یوزر شما مانند مرحله ی قبلی اضافه می شود و حتی الامکان این دو پسوند با هم متفاوت باشد.یوزر خود را بسازید،پسورد آن را انتخاب کنید و Next Step را بزنید. اکنون که پایگاه داده برای وردپرس در پنل دایرکت ادمین ساخته شده است و وردپرس نیز بر روی هاست آپلود گردیده ، باید اطلاعات data base را به وردپرس را منتقل کنیم.

برای اینکه سایت وردپرسی شما اجازه ی تغییرات بر روی دیتابیس داشته باشد باید اطلاعات دیتابیس خود را در فایل wp-config-sample.php وارد کنید.برای اینکار وارد مدیریت فایل ها شوید و با پیدا کردن فایل wp-config-sample.php روی آن کلیک کنید و از نوار ابزار بالا روی Edit کلیک کنید. اگر روی دکمه choose file کلیک کنید صفحه دسترسی به تمام فایل هاتون باز میشه و میتونید اطلاعات دلخواه رو برای درون ریزی انتخاب کنید . با باز کردن فایل wp-config-sample.php که در پوشه وردپرس پیدا می کنید، شروع کنید. حال مرورگر خود را باز کنید و آدرس localhost/phpmyadmin را وارد کنید.در صفحه ی باز شده در سربرگ database اقدام به نصب یک پایگاه داده ی جدید کنید. کافی است آدرس سایت خود را به در مرورگر وارد کنید و بقیه مراحل را که شامل وارد کردن مجدد اطلاعات دیتا بیس و انتخاب نام کاربری و پسورد برای پنل مدیریت وردپرس میباشد را انجام دهید. با وارد کردن آدرس سایت خود در آدرس بار مرورگر،وارد صفحه ی نصب می شوید اطلاعات را طبق موارد خواسته شده وارد کنید و مرحله ی بعدی را بزنید،اگر وردپرس فارسی نصب کردید این مرحله نیز شامل درخواست هایی می شود که به زبان فارسی است و مشکلی نخواهید داشت آن ها را پرکنید و بر روی نصب وردپرس کلیک کنید. چگونه وردپرس را به کمک QuickInstall نصب کنیم. • چگونه وردپرس را برروی Plesk نصب کنیم. نصب وردپرس شما بر روی هاست تمام شده است. نرم افزار هایی وجود دارد که شما قبل ازینکه سایت خود را به وب هاستینگ خود منتقل کنید میتوانید وردپرس را روی آن ها نصب و راه اندازی کنید.

چگونه وردپرس را برروی هاست cPanel نصب کنیم؟ • چگونه وردپرس را به کمک QuickInstall نصب کنیم. کنترل پنل پلسک برای ویندوز تهیه شده و معمولا برای نصب وردپرس زیاد توصیه نمیشود. وردپرس از این پایگاه داده که شما در هاست دایرکت ادمین می سازید؛ برای نگه داری پست ها، برگه ها ، آپلودها و حفظ اطلاعات دیگر وبسایت شما استفاده می کند. شناسه و رمز عبور را در دوره آموزش وردپرس آموزش مکانی امن یادداشت کنید که با استفاده از این اطلاعات است که می توان به قسمت مدیریت سایت یا پیشخوان وردپرس دسترسی داشت و بروی سایت خود کار کنید. 1. گزینه اول پیشخوان میباشد. پس از کامل شدن نصب،نرم افزار را اجرا کنید.با صفحه ای مانند صفحه ی زیر رو به رو می شوید گزینه ی اول و دوم که Apache و MySQL است را Start کنید. روش اول سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) و روش دوم طراحی و برنامه­نویسی است. حالا شما باید اطلاعات ساخته شده در مرحله دوم را به این فایل بدهید .

دیتابیس مکانی است که اطلاعات پشت صحنه ی وردپرس شما ذخیره می شود و در مواقع نیاز سایت آن را به روی صحنه و محل نمایش کاربر فراخوانی می کند.از بخش داشبورد هاست و قسمت My Database Wizard می توانید دیتابیس خود را در چند مرحله بسازید. وبسایت دارالترجمه 24 با رتبه الکسا 69000 که در ابتدا به عنوان یک اموزشگاه زبان با عنوان تافل فعالیت داشت حالا بخش ترجمه رو از وبسایت اصلی خودش جدا کرده تا بتونه سفارشهای آنلاین در زمینه ترجمه متن رو دریافت کند. برخی قالب های انگلیسی داخل خودشون فایل rtl و دارن که طراح قالب اضافه کرده این بدین معنی نیست که نیازی نباشه شما تغییرات خاصی رو اعمال کنید. نام کاربری ساخته شده به پایگاه داده اضافه کنید. یک پایگاه داده تقریبا به همین شکل عمل میکند و برای تمام اطلاعاتی و مواردی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس احتیاج دارد یک فایل میسازد. در حالت پیشفرض نام فایل wp-config.php در مدیریت فایل چیز دیگریست و باید ان را به این نام تغییر داد.وارد مدیریت فایل شوید و روی فایل wp-config-sample.php کلیک کنید و در نوار ابزار بالا روی Rename کلیک کنید و مطابق شکل نام فایل را تغییر دهید. در پوشه ای که ساختید وردپرس را کپی و اگر فایل زیپ است آن را اکسترکت کنید و فایل های درون پوشه ی وردپرس را به این پوشه انتقال دهید. این روزها لینک سازی داخلی میان مطالب مرتبط با یکدیگر، از جمله مهمترین موارد دارای اهمیت برای سئو است و افزونه یوست به شما این امکان را می دهد تا به راحتی لیستی از مطالب مرتبط با مطلبی که در حال نگارش آن هستید را مشاهده، و با روش کشیدن و رها کردن یا کپی کردن سریع لینک مطلب مربوطه، از آنها در میان محتوای مطلب خود استفاده کنید و لینک سازی داخلی را قدرتمندتر از همیشه انجام دهید.

بیشتر

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *